Gratis workshop tijdens Kinderboekenweek in bibliotheek

RUCPHEN - Van 2 tot en met 13 oktober is het weer Kinderboekenweek. Kinderen zijn van harte welkom in de bieb van Rucphen voor verschillende activiteiten.

Theaterworkshop “Reis rond de wereld” door Van Creatieve Huize is op woensdag 9 oktober om 15.00 uur in de bibliotheek van Rucphen en is bedoeld voor kinderen in de leeftijd 7 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8). Kinderen maken een reis rondom de wereld met allerlei verschillende voertuigen. Fietsen op de tandem door Nederland, rijden met een jeep door de jungle en vliegen met je eigen ruimteschip naar de maan. Door middel van verschillende speloefeningen maken de kinderen kennis met toneel en allerlei vormen van vervoer. De kinderen leren zelf hun eigen verhalen te vertellen door hun fantasie te gebruiken. Samen gaan ze aan de slag om een mooi avontuur te beleven: op ontdekkingsreis tijden de Kinderboekenweek!

Activiteiten
Naast deze workshop is er voor elk kind wat lekkers, kunnen de kinderen een kleurplaat ophalen, meedoen aan een speurtocht én kans maken op het winnen van een boekenbon.
De activiteiten zijn gratis.
Wil je meedoen met de theaterworkshop en zeker zijn van je plek? Meld je dan even aan bij de bibliotheek: 0165-341789 of rucphen@bibliotheekvannu.nl. [l]