Ook de F-jeugd van Orion was afgelopen weekend goed op dreef. FOTO B. VERBRAAK
Ook de F-jeugd van Orion was afgelopen weekend goed op dreef. FOTO B. VERBRAAK B Verbraak

Orion doet goede zaken in de competitie

RUCPHEN - Afgelopen weekend heeft Orion goede zaken gedaan in de diverse competities. Zowel de F-jeugd, E-jeugd, C-jeugd als de heren wisten hun wedstrijden te winnen! En net als de zaalcompetitie dendert handbalvereniging Orion ook door; de trainingen in de herfstvakantie gaan gewoon lekker door, net als de competitie.

Ondertussen wordt er al weer van allerlei zaken georganiseerd achter de spreekwoordelijke schermen; de jaarlijkse OrionUpdate wordt in elkaar gezet, het klussen in de kleedkamers gaat door en op zaterdag 26 oktober organiseert HV Orion haar eerste 'Orion's Got Talent'! Dat beloofd een gezellige en uitdagende avond te worden. Meer informatie hierover volgt nog.

Competitieprogramma

Aankomend weekend heeft Orion overwegend weer een thuisprogramma. Op zaterdagavond spelen de heren om 20:10 uur tegen OrionZeeland en op zondag starten we thuis om 10:00 uur met de F2 tegen UnitedBreda, om 10:50 uur spelen de E2 tegen Internos, om 11:45 uur spelen de E3 tegen Heerle, om 12:45 uur spelen de E1 tegen HMC, en om 13:45 uur spelen de D-jeugd tegen Heerle. Alleen de C-jeugd spelen nog een uitwedstrijd; om 14:35 uur spelen de GCJ tegen WhiteDemons en om 15:40 uur spelen de HCJ tegen GroeneSter. [l]