Geslaagde viering Dag van de Ouderen Sint Willebrord

SINT WILLEBRORD - KBO-leden Sint Willebrord hadden een heel gezellige middag en er werd een tipje van een sluier opgelicht!

Ter gelegenheid van de jaarlijkse Dag van de Ouderen kwamen iets meer dan een 120-tal leden van de KBO Sint Willebrord op vrijdagmiddag 4 oktober naar de Lanteern voor een gezellige middag. Die mag zeker geslaagd genoemd worden.
In het openingswoord heette voorzitter Wil van de Luijtgaarden de leden van harte welkom en beloofde hen een leuke middag. Hij gaf nog even een vooruitblik op een aardige nieuwe tak aan de Willebrordse Kerstmarkt. Een idee van het bestuur van de KBO van ‘t Heike kan met intense medewerking van Dick Zonneveld Piek en Heidestede gerealiseerd worden. Er komt een KBO-Heidestede gedachtenisboom in de hal van Heidestede tijdens de Kerstperiode. Wat dat precies in gaat houden kunt u lezen in de lokale media, in de KBO Nieuwsbrief en op de website van de KBO Sint Willebrord.
Het idee werd door de aanwezigen in ieder geval met groot enthousiasme ontvangen.

De middag ging van start met koffie met een lekker warm worstenbroodje en verliep verder in opperbeste stemming, onder muzikale begeleiding van John Koks, DJ en een verrassend optreden van Kaat van de Kaai.

Al met al een zeer geslaagde Willebrordse KBO-Dag voor de Ouderen.[l]