Tekenen sponsorcontract.
Tekenen sponsorcontract. f.c.Brabantia

FC Brabantia sluit officieel fietsprogramma 2019 af

RUCPHEN - Het officiële fietsprogramma 2019 hebben we zaterdag afgesloten met de geplande rustplaats in Noordhoek, waar Gerard in het plaatselijke cafe Noordhoek de afspraak had gemaakt voor de koffiestop. Jammer dat het weer niet echt optimaal was, met een omweg via Nispen begon het na ongeveer 20 km. te regenen niet heel hard maar het opspattende water was vervelend.

Traditiegetrouw is bij de afsluitingsrit de koffie voor rekening van de club, zo gezegd zo gedaan. Na de koffie zijn we door de vrouw des huizes vriendelijk uit gezwaaid. Het regende nog en de route richting thuisbasis werd ingeslagen, toen we dichter bij Rucphen kwamen werd het droog.Het bleek dat het bij ons niet geregend had, we hebben waarschijnlijk de verkeerde route gekozen, jammer volgende keer beter. De balans kan opgemaakt worden, wie zijn de clubkampioenen 2019? In ons winterprogramma is er ruimte voor de wegrenners om door te fietsen op de weg als ze willen. Afspraken kunnen gemaakt worden via de app. van Brabantia, die voor dit soort onderwerpen is geïnstalleerd. Bij goed gebruik een prima middel.Voor de mountainbikers, zie het programma op onze website, ligt de prioriteit bij de voorbereiding van onze Rogelli veldtoertocht die op 1 december 2019 op het programma staat. Een deel van de voorbereidingen die noodzakelijk zijn voor een veldtoertocht op een redelijk niveau zijn reeds gedaan of worden op korte termijn afgerond. Door omstandigheden moet de route worden aangepast, verkenningen zijn dus noodzakelijk. Dit jaar hebben we een primeur, door de samenwerking met Wielerpromotion Rucphen kunnen we onze route over het parcours van het NK. cyclocross laten lopen, dat op 11 en 12 jan. 2020 in Rucphen wordt gehouden. Deze kans krijg je niet dikwijls, laat deze uitdaging dus niet aan je voorbij gaan, kom op 1 december naar Rucphen. Neem deel aan de Rogelli Vtt. en waan je voor even een prof en ervaar wat de grote jongens op bovengenoemde datum voor hun kiezen krijgen, tot dan. Dat we al een aantal jaren in prima fietskleding rond rijden, is door velen al opgemerkt, we stralen een eenheid uit in dezelfde outfit. Daarvoor zijn we onze kledingsponsoren zeer dankbaar, dit willen we graag zo houden. Daarom zijn we nu in overleg met onze huidige sponsoren of zij de samen- werking met F.C.Brabantia willen voortzetten en het heeft er alle schijn van dat zij allen met ons verder willen, hiervoor bij voorbaat dank.

Als we even terugblikken naar 29 september jongstleden, de geplande dag voor onze clinic / ledenwervingsactie, dan moeten we vaststellen dat het niet de beste dag was. De inspanning van de commissie is niet beloond. De weersvoorspelling en het weer op deze dag hebben grote invloed gehad op het resultaat.

Verder staat de algemene ledenvergadering op 23 november op het programma, voor verdere informatie zie onze website, zorg dat je er bent.

Wat we als kleine fietsvereniging merken is, dat je bij de organisatie van wat dan ook, elkaar nodig hebt. Wielergemeente van Nederland verenig u, werk samen, dan kunnen we sterker zijn. Wordt lid van F.C.Brabantia, zie onze website: www.fcbrabantia.nl. [l]