AGENDA

Zondag 20 oktober

Bingo

14:00 | Gemeenschapshuis de Lanteern

Zondag 20 oktober ouderwets gezellig Bingo spelen in de foyer van Gemeenschapshuis De Lanteern in Sint Willebrord met SKW Sint Willebrord, van 14.00 tot 16.30 uur. We spelen 10 rondes en een hoofdronde. Het spel wordt geleid door Ria en Fred die ook verantwoordelijk zijn voor de wekelijkse woensdagmiddag Bingo van het KBO Sint Willebrord. De Bingo is maandelijks te spelen.

Dansmiddag

13:30 | Gemeenschapshuis de Lanteern

Dansliefhebbers opgelet, zondagmiddag 20 oktober bent u weer van harte welkom in Gemeenschapshuis De Lanteern in St. Willebrord voor een gezellige dansmiddag (geen country). Op een mooie, houten dansvloer, met sfeervolle verlichting, kunt u genieten en dansen op alle dansstijlen. Ballroom, maar ook latin staan op het programma. De middag begint om 13.30 uur.

Maandag 21 oktober

Openbaar inloopspreekuur Mobiliteit

13:00 | Gemeenschapshuis de Lanteern

De mobiliteitsconsulenten in de gemeente Rucphen houden wederom hun terugkerende maandelijks openbaar inloopspreekuur op maandag 21 oktober van 13.00 uur tot 15.30 uur in Buurthuis De Lanteern, Dorpsstraat 119 in St. Willebrord. Men kan hierbij terecht voor alle informatie over het reizen met het openbaar vervoer en andere lokale vervoersmogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan trein, bus, metro, tram, deeltaxi, etc. Uw mobiliteitsconsulenten in de gemeente Rucphen zijn: Wim Pijlman (tel. mobiel: 06-81999311) en Elly Konings (tel. mobiel: 06-83224455). Zij zijn ook te bereiken via het e-mail adres: mobiliteitrucphen@outlook.com

Vergadering Ziekenaktie Rucphen

14:00 | H. Martinuskerk

Maandag 21 oktober is er een vergadering van Stichting Ziekenaktie Rucphen. De vergadering is in de vergaderzaal van de St. Martinuskerk en begint om 2 uur. Verder willen wij alle mensen bedankten die via Rabo Club Support op ons gestemd hebben.

Dinsdag 22 oktober

Koken met Groep 7/8

15:15 | Gemeenschapshuis Agora

Onder leuke begeleiding van een aantal kook-experts mag je samen met andere kinderen van groep 7 en 8 een gerecht maken om daar naderhand gezamenlijk van te genieten. Op dinsdag 22 oktober en donderdag 31 oktober gaan we Chili con carne maken. Verzamelen bij de keuken van Agora om 15.15 en de activiteit duurt tot ongeveer 17.15 uur. Aanmelden via agoog@agorarucphen.nl. Je kan bij je aanmelding doorgeven welke middag (di of do) je het beste uitkomt. Per activiteit kunnen 8 kinderen meedoen.