't Heike, úw topSlijter, is sinds kort gevestigd in het winkelhart van Sint Willebrord. FOTO CORINE ROKS
't Heike, úw topSlijter, is sinds kort gevestigd in het winkelhart van Sint Willebrord. FOTO CORINE ROKS Foto: Corine Roks

't Heike úw topSlijter voor kwaliteit, ruime keuze en advies

SINT WILLEBRORD – 't Heike, úw topSlijter, is sinds kort gevestigd in het winkelhart van Sint Willebrord. De topSlijters zijn speciaalzaken, die met de toevoeging van de eigen naam net een stapje meer zetten voor hun klanten. In Sint Willebrord is het Henri Viel die de drankenhandel aan de Dorpsstraat runt. Een slijterij in huiselijke sfeer, met een ruim assortiment kwaliteitsproducten voor een redelijke prijs.

DOOR CORINE ROKS

"Vakkennis en assortiment, daarmee onderscheiden de topSlijters zich van de rest", vat Viel de formule samen.

Likeuren

De lokale betrokkenheid en interesse maken topSlijters nét even anders. Viel hierover: "We luisteren naar de klant. We merken bijvoorbeeld dat zoete dranken, de zogenaamde likeuren, hier erg geliefd zijn. Ook de speciaal bieren doen het goed op Sint Willebrord. In onze winkel vindt de klant een ruim assortiment aan alcoholische dranken waarbij we inspelen op de vraag".

Mixdrankjes

De slijter bemerkt nog een trend onder de liefhebber. "Whisky's, Wodka's en Gins. Vooral de opkomst van de zogenaamde Ginbars bij lounges en evenementen dragen bij tot dit succes". Wie houdt van een mixdrankje is bij 't Heike, úw topSlijter aan het juiste adres. Met ruim vijfentwintig jaar ervaring op zijn conto kent Viel de beste ingrediënten om de perfecte mix te maken.

Een voorbeeld van de kenner: "Zoals rum cola. Vaak kiest men voor de combinatie rum, cola en ijs. Maar ik verzeker je, de Cuba Libre is de beste. Heel basic, maar gebruik wel de beste ingrediënten in de juiste verhoudingen en vergeet de citroen niet!". Verder tipt Viel: "Bespaar niet op de kwaliteit, gebruik de beste producten. Dat geldt zowel voor de alcoholische dranken als voor de frisdranken, vruchtensappen en finishing touch".

Slijterijketen

Nee verkoopt de ondernemer niet graag: "We doen ons uiterste best de klant van dienst te zijn. Bij speciale verzoeken kunnen we een beroep doen op onze leverancier die meer dan tienduizend producten op voorraad heeft en op ons netwerk van aangesloten slijters. Dat 't Heike, úw topSlijter, onderdeel is van één van de grootste slijterijketen van Nederland biedt enkel voordeel; hoge kwaliteit voor een redelijke prijs en er kan per stuk worden besteld".

De slijter over de geschenkartikelen . "Klaar om direct mee te nemen of zelf samen te stellen, eventueel met een toepasselijk presentje voor de ontvanger", waarbij zoon Maarten de geschenkhoek toont.

Identiteit

Dat de slijter, samen met zijn familie, op Sint Willebrord zijn deuren heeft geopend heeft een reden: "We runden een slijterij in Oosterhout maar waren op zoek naar een winkel met een meer eigen identiteit. Al zoekende naar een geschikt pand in de regio stuitten we op deze locatie. We waren direct verkocht". De huiselijke winkel en gezellige etalage getuigen van de eigen identiteit. De ondernemer zit vol plannen deze formule uit te bouwen conform de wensen van het publiek. "De mensen hier zijn heel positief en waarderen betrokkenheid", is de conclusie van de ondernemer.

Voor aanbiedingen, assortiment, nieuws en inspiratie surf naar: www.heike.uwtopslijter.nl of bezoek de facebookpagina. [l]