Koken met kinderen in Agora

RUCPHEN - Zin om te leren koken? Onder leuke begeleiding van een aantal kook-experts mag je samen met andere kinderen een gerecht maken om daar naderhand gezamenlijk van te genieten. Deze keer is voor de kinderen van groep 7 en 8. Op donderdag 31 oktober gaan we met groep 7/8 kinderen Chili con carne maken; een traditioneel Mexicaans gerecht.

Je leert niet alleen recepten lezen, maar ook de ingrediƫnten op een goede manier te verwerken en te bereiden. Het is verzamelen bij de keuken van Agora om 15:15 en de activiteit duurt tot ongeveer 17:15 uur. Dit kan misschien ietsje later worden, want ja, gezellig samen eten kan wel eens uitlopen...

Geef je op!

Aanmelden voor de kookworkshops kan via agoog@agorarucphen.nl. Je kan bij je aanmelding doorgeven welke middag (di of do) je het beste uitkomt. De kookworkshops zijn 2 euro per keer. Let op, meld je wel aan! Wij moeten van te voren de juiste hoeveelheid ingrediƫnten inkopen. Per workshop kunnen 8 kinderen meedoen, dus vol is vol.

Wil je helpen?

Wil je meekoken? Graag! We kunnen altijd extra kook-experts gebruiken. Je mag de kinderen begeleiden en al je kookskills die je kent ze aanleren. Kinderen houden ervan als ze je iets leren wat ze gelijk kunnen toepassen. Het geeft je grote voldoening als je samen met de kinderen geniet van jullie eigengemaakte heerlijke maaltijd! Via agoog@agorarucphen.nl kun je je aanmelden.

We kunnen alvast verklappen dat de volgende keer de kookworkshops zijn voor groep 5 en 6 op dinsdag 10 en donderdag 12 december. Je mag je alvast opgeven hoor, maar meld er dan wel je groep en data voorkeur bij alsjeblieft. [l]