Gesoldeerd insect.
Gesoldeerd insect. Foto:

AGENDA

Vrijdag 25 oktober

Kledinginzameling

8:00 | basisschool Vinkenbos

Basisschool Vinkenbos in Sprundel houdt weer een kledinginzameling. Lever goed herbruikbare kleding, schoenen, riemen en overig textiel in op vrijdag 25 oktober. Tussen 8.00 -9.15 uur en 11.45- 13.00 uur nabij het schoolplein van basisschool Vinkenbos. De kleding gaat naar Afrika en de opbrengst wordt besteed aan sportmateriaal voor de kinderen van onze school.

Zondag 27 oktober

Koen in het Groen

10:00 | Gemeenschapshuis Agora

Zondag 27 oktober gaan we met ijzerdraad insecten solderen. We bepalen eerst welk insect we willen maken en gaan daarna aan de slag met ijzerdraad en een soldeerbout. Als het insect zijn vorm heeft, kunnen we hem nog mooier maken door hem kleur te geven met chenille draad en accenten te geven met andere materialen. Dit zelfgemaakte insect zal prachtig staan op je kamer! Als je zin hebt om zelf een insect van ijzerdraad te maken, kom dan zondag 27 oktober om 10.00 uur naar Agora. Het duurt tot 12.00 uur. Natuurlijk mogen mama´s, papa´s, oma´s en opa´s ook mee komen om een handje te helpen.

Woensdag 30 oktober

Themamiddag KBO Sprundel

11:28 | Dorpshuis de Trapkes

Woensdag 30 oktober is er in De Trapkes een themamiddag over besparing van energiekosten. Die middag wordt, mede vanuit KBO Brabant, georganiseerd door KBO Sprundel. Echter iedereen, lid of niet en van alle leeftijden, is daarbij van harte welkom. Geadviseerd wordt om een kopie van de energie jaarnota mee te brengen. Deze kan men dan laten checken en daarbij uit laten rekenen hoeveel bespaard kan worden. De voorlichting begint om half twee en om 13.00 uur is de zaal open.