Cocktailparty bij Kidsdisco in St.Willebrord

SINT WILLEBRORD - Vrijdag 1 november is er de Kids Disco Party. Speciaal om te vieren dat de herfst is aangebroken, hebben we deze editie van de Kids Disco Party in het teken gezet van Cocktails. Tropische klanken en een kot vol gezelligheid, om de regen buiten te vergeten: dat wil je toch niet missen.

Dus app al je vriendjes maar want dit wordt echt een super feest! En zoals altijd: “Het dak mag eraf!" dus leg je dansschoenen en vette outfit maar vast klaar!

Verantwoord uitgaan
De Kids Disco Party (voorheen Youngbeatz for kids) is een concept van SKW Sint Willebrord wat nu al enkele jaren met veel succes loopt. Alles is gericht op verantwoord uitgaan. Ons beleid is daarom ook dat de kids binnen worden gehouden (het binnen is binnen beleid) zodat vooral de ouders hun kinderen met een gerust hart kunnen achterlaten. Ook wordt er geen alcohol geschonken aan kinderen of volwassenen.
Youngbeatz for kids zal plaatsvinden op vrijdag 1 november in het Jongerencentrum Ut Honk in Sint Willebrord (Dorpsstraat 119). Voor de groepen 3, 4 en 5 gaan de deuren open van 18.30 tot 20.00 uur en voor de groepen 6, 7 en 8 uur van 20.15 tot 22.00 uur.
Meer informatie kun je vinden via www.skw-willebrord.nl [l]