Gemeentelijk Muziek Concours Rucphen komt er weer aan

RUCPHEN - Dit jaar vindt het gemeentelijk Muziek Concours plaats op zaterdag 2 november. Er is een nieuwe locatie gekozen evenals een nieuwe opzet.

De locatie voor het jaarlijkse evenement is Agora in Rucphen. Er is een middagprogramma samengesteld voor de jeugd. Vanaf 14 uur zullen de jeugdige muzikanten en majoretten met elkaar en voor elkaar hun beste kunnen laten zien. Daarnaast kunnen zij dit ook aan familie en vrienden tonen.

Het avondprogramma is zoals vanouds ingericht. Er is een programma ingestudeerd door alle verenigingen waarin kwalitatieve muziek getoond wordt. Tevens wordt er rekening gehouden met creatieve en amusementsvriendelijke klanken. De verenigingen hebben zoals altijd de nodige uren gestopt in de voorbereidingen om een mooi concert te kunnen garanderen.

Dit evenement is gratis toegankelijk. De muziekverenigingen binnen onze gemeente zijn er trots op dat ze zo´n groot cultureel evenement kunnen bieden aan al haar inwoners. We hopen op een enthousiast publiek en heten u van harte welkom.[l]