Knutselclub zoekt vrijwilligers. FOTO AGORA
Knutselclub zoekt vrijwilligers. FOTO AGORA Foto: Agora

Knutselclub op woensdag in Agora

RUCPHEN - Ben jij een ‘mega-crea-bea’ en krijg jij geen genoeg van knutselen? Bij Agora Rucphen kun je meedoen aan de tweewekelijkse kinderknutselclub! Deze is woensdagmiddag en is van half 2 tot 3 uur in het knutsellokaal van Agora.

Met een groepje ga je zelf creatief aan de slag met verschillende materialen, zoals papier, verf, inkt, verpakkings- en afvalmateriaal. En werken met technieken zoals plakken, knippen, verven, etc. Ieder maakt op zijn/haar eigen speciale wijze zijn/haar eigen kunstwerkje. We werken wel met voorbeelden, maar de kinderen worden gestimuleerd om hun eigen creativiteit te ontdekken en te ontplooien.

Aanmelden
Heb je zin om mee te knutselen? Opgeven kan via agoog@agorarucphen.nl. De Kinderknutselclub is van half 2 tot 3 uur. De kosten zijn 1,50 per kind. Kinderen van 6 jaar en ouder mogen mee doen. Kinderen jonger dan 6 jaar hebben begeleiding nodig van een volwassenen. Participatie van ouders en/of hun begeleiders is daarbij gewenst. We komen echt een paar helpende handen te kort. Dus als je zin hebt om een keer te komen helpen dan heel graag!
We benadrukken dat plezier in eigen creatie en denken voorop staat. Het is geen verkapte opvang, het is een creatieve club, waar je om de twee weken van harte welkom bent om creatief bezig te zijn. Van te voren je aanmelden is nodig, zodat we voldoende materiaal en vrijwilligers kunnen regelen.

Datums
De data van de knutselclub tot aan de kerstvakantie zijn:
30 oktober thema Halloween
6 november thema St. Maarten
20 november thema Sinterklaas
4 december thema Sinterklaas
18 december thema Kerst
Die dagen kun je alvast in je agenda zetten. Als je al weet dat je elke keer komt (of een aantal keer), stuur dan een mailtje naar agoog@agorarucphen.nl en vermeld er even bij op welke dagen je komt knutselen. [l]