Afbeelding
Foto:

De Bruijn Installatiewerken B.V. viert 20-jarig jubileum

RUPCHEN - Een bedrijf wat begonnen is als eenmanszaak aan huis is uitgegroeid tot een van de toonaangevende installatiebedrijven in deze regio. Inmiddels runnen Edwin & Ingrid de Bruijn al twintig jaar het installatiebedrijf met 20 medewerkers in dienst. De regio blijft onze basis. We merken namelijk dat het echt wat doet met klanten en medewerkers als je dicht bij hen in de buurt zit.

Uw specialist in duurzaam comfort

Dankzij ons vooruitstrevende, bewuste en toekomstgerichte karakter gaan wij altijd op zoek naar innovatieve oplossingen wat voldoet aan ieders wens. Met een diversiteit aan mogelijkheden, zoals warmtepompen, airconditioning, hybride cv-ketels en energiebesparende verlichting, vindt u bij ons altijd een duurzame oplossing voor uw woning of bedrijf.

Van advies en ontwerp tot realisatie, service en onderhoud: De Bruijn Installatiewerken regelt het voor u. Want als totaalaanbieder hebben wij alle kennis en expertise onder één dak en daar profiteert u van.

Missie
Onze medewerkers zijn belangrijk; tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is onze filosofie. De kracht zit in onze mensen. Vandaar ook dat wij u via onze vernieuwde website meer inzicht willen geven in onze organisatie. Neem daarom een kijkje op onze website: www.totaal-installateur.nl.

Omdat we deze mijlpaal niet zomaar voorbij willen laten gaan trekken we met alle medewerkers er een dagje op uit op vrijdag 8 november a.s.

Op deze dag zijn we daarom gesloten.

Namens het gehele team van De Bruijn Installatiewerken B.V. feliciteren wij Edwin en Ingrid de Bruijn. [l]