Afbeelding
Foto:

Bressers Tweewielers reikt één miljoenste Cortina uit

SINT WILLEBRORD - Marieke uit Rucphen is de gelukkige winnares van de één miljoenste Cortina: een Cortina E-Common t.w.v. €2399. Zij heeft haar nieuwe elektrische fiets feestelijk in ontvangst mogen nemen bij Bressers Tweewielers in Sint Willebrord.

Twaalf jaar na de start van Cortina rolde in oktober de één miljoenste fiets van de band: de Cortina E-Common. Een mooie mijlpaal voor de fietsfabrikant uit Zwolle. Daarom konden consumenten het feestje van Cortina meevieren op woensdag 16 oktober met een knotsgekke 24-uurs game op Instagram waarbij ze dé miljoenste fiets moesten vinden.

Het 24-uurs zoekspel vond plaats op het Instagram-kanaal van Cortina (@cortinabikes) en werd erg fanatiek gespeeld. In een razendsnel filmpje waarbij er een miljoen Cortina's 'voorbij vliegen', zat de miljoenste fiets verstopt: een Cortina E-Common. Door op het juiste moment het frame stil te zetten, maakten de deelnemers kans om de miljoenste fiets in hun bezit te krijgen. Dit is de elektrische variant van de Cortina Common die afgelopen jaar uitgeroepen werd tot Fiets van het Jaar. Gedurende de dag werden er heel veel juiste (en onjuiste) inzendingen ingestuurd. Onder de juiste inzendingen werd dé één miljoenste Cortina verloot in een kleur naar keuze. [l]