Zanggroep Rucphen zingt tijdens jaarlijkse Malawiviering

RUCPHEN - Zanggroep Rucphen zingt tijdens jaarlijkse Malawiviering in de St Martinuskerk te Rucphen op zondagochtend 10 november. De Rucphense Stichting onderwijs voor weeskinderen in Malawi maakt zich al meer dan 11 jaar hard voor onderwijs van ouderloze kinderen in Malawi. Malawi is een van de armste landen op de wereld. Tijdens de jaarlijkse Malawiviering in de St. Martinuskerk te Rucphen wordt steeds opnieuw weer de aandacht gevraagd voor het ontwikkelingswerk van deze stichting.

Hierbij wordt ook stilgestaan bij de mooie resultaten die inmiddels zijn geboekt in Malawi. De stichting heeft, in samenwerking met de parochie Rucphen, onder meer een middelbare schoolopleiding voor ongeveer 200 weeskinderen mogelijk gemaakt.

De steeds weer sfeervolle viering wordt ook dit jaar opgeluisterd met mooie liedjes gezongen door de Zanggroep Rucphen. In totaal zal de zanggroep een tiental liederen ten gehore brengen. Eén van de twee collectes tijdens de viering komt geheel ten goede van voormelde stichting. Grijp uw kans om in deze periode voor de Kerst een mooi verzorgde kerkdienst bij te wonen in de Martinuskerk te Rucphen, aanvang 09.30 uur. "Hoe meer zielen, hoe meer vreugd" (hoe meer mensen er bij zijn, hoe leuker dat het is).

Kerstconcert 22 december

De Zanggroep Rucphen is, afgezien van bovengenoemd optreden, druk bezig met het instuderen van de liederen die de zanggroep op zondag 22 december in de theaterzaal Agora te Rucphen tijdens haar Kerstconcert ten gehore zal brengen.

Heeft u dit Kerstconcert nog niet in uw agenda gezet, doe dit dan meteen! Meer nieuws over dit concert, uitgevoerd samen met twee andere koren, waaronder Sprundel Vocaal, hoort/leest u de komende weken.

De Zanggroep Rucphen repeteert iedere dinsdagavond, vanaf 20.00 uur, op het podium van de theaterzaal Agora te Rucphen. Nieuwe leden zijn van harte welkom.[l]