Onze F2 wisten hen wedstrijd afgelopen zondag knap te winnen! FOTO B. VERBRAAK
Onze F2 wisten hen wedstrijd afgelopen zondag knap te winnen! FOTO B. VERBRAAK B Verbraak

Regiofinale schoolhandbal komt naar Rucphen

RUCPHEN - Handbalvereniging Orion mag in mei 2020 de regiofinale van het schoolhandbaltoernooi van West-Brabant organiseren! Hieraan mogen alle winnaars van de lokaal georganiseerde schoolhandbaltoernooien aan mee doen.

Op deze toernooidag wordt er in drie verschillende poules gestreden om de 1e plaats, namelijk de meiden-poule, jongens-poule en een gemengde-poule. De winaars van deze poules mogen deelnemen aan het NK schoolhandbal. De definitieve datum volgt nog!

Competitieprogramma
Na een thuisprogramma van afgelopen weekend, spelen we aankomend weekend de meeste van onze competitiewedstrijden weer bij de tegenstanders. Op zaterdagavond spelen de heren tegen GHV. Op zondag spelen de E1 om 10.00 uur tegen Heerle, om 10.00 uur spelen de GCJ tegen WitteSter, om 10.10 uur spelen de F1 tegen Internos, om 10.30 uur spelen de D2 tegen UnitedBreda, om 11.45 uur spelen de dames tegen BlauwWit, om 11.40 uur spelen de E3 tegen Internos, om 12.15 uur spelen de E2 tegen DeBeuk en om 13.40 uur spelen de HCJ tegen Olympia. Alleen de DAJ spelen om 10.00 uur een thuiswedstrijd tegen HMC. [l]