Cyclocross De Schijfse Renners

SCHIJF - A.s. zondag 17 november, is het weer zover, dan organiseert supportersclub “de Schijfse Renners” weer haar jaarlijkse cyclocross-wedstrijd voor de jeugd.

Dit is een cross uit een cyclus van 11 wedstrijden. Om 10.45 uur wordt het eerste startschot gelost dan vertrekken de 5-6 jarige (categorie 1) voor hun wedstrijd. De 15/16 jarige vertrekken als laatste van de jeugdrenners voor hun wedstrijd. Nadat de jeugdrenners hun strijd geleverd hebben komt de categorie 40+, dames en daarna 50+ aan bod. En krijgen de 17 plussers de gelegenheid de strijd aan te gaan. Hier kan iedereen voor inschrijven die een redelijke fiets, een helm en ambitie heeft om een keer een cross te rijden. Dit jaar hebben we ook weer een MTB categorie 17+ zodat de volwassen mountainbikes niet tussen de cyclocross-fietsers rijden. Bij deze of een lagere categorie hopen we ook nog eens op een Schijfse aanmelding, want talent is er voldoende bij ons in het dorp dus kom op maar als je je niet geroepen voelt om te fietsen kom dan kijken.

In het totaal verwachten wij op deze dag zo’n kleine 250 wielerfanaten dus kom het aanschouwen en anders pak de fiets en cross mee. Het inschrijfadres is “’t Wapen van Schijf” aan de St. Antoniusstraat 40 te Schijf. De locatie van het parcours is gewijzigd en bevind zich aan de Heiberg nabij nr. 4. Hopelijk zien wij u allen bij deze cross en dan wensen wij u natuurlijk veel wielerplezier toe. [l]