Goede resultaten voor Dreamflash.
Goede resultaten voor Dreamflash. Foto:

9 BK podiumplekken voor Dreamflash

SCHIJF - Afgelopen weekend vonden de Brabantse Kampioenschappen plaats. Voor Dreamflash was het een verrassend en mooi weekend! Met als resultaat vier kampioenen, drie zilveren plakken, twee bronzen medailles en nog veel meer knappe resultaten. Hiermee zijn er ook 9 NK tickets verdiend! Het is al knap dat je op deze kampioenschappen mag staan. Wij feliciteren al onze leden met de behaalde resultaten. Terecht zijn we super trots op iedereen.

Zaterdag liet het duo Lieke en Romy (jeugd 2) hun beste show zien en werden ze vol ongeloof, maar dik verdiend bekroond als kampioen! Goud! Daarna mocht Fleur (jeugd 1) de vloer op. Deze kleine prinses wist ook haar allerbeste show neer te zetten, dit werd beloond met een knappe 2e plek, zilver! De solisten Hanneke, Suze, Elske, Iris en Sanne uitkomend in jeugd 3 zaten in een grote categorie. Alle vijf stonden ze te stralen, te genieten en lieten ze allemaal mooie shows zien. Met als resultaat een gedeelde 16e plaats voor Suze, een 15e plaats voor Iris, een gedeelde 10e plaats voor Hanneke, een 8e plaats voor Elske. En Sanne werd bekroond als kampioen! Knap gedaan allemaal. In de categorie jeugd 3 duo's kwamen Iris en Kimberly en duo Sanne en Suze in actie. Ze lieten allebei mooie shows zien. Een knappe 4e plaats voor Kimberly en Iris en een mooie 3e plaats voor Sanne en Suze die de bronzen medailles in ontvangst mochten nemen. Het duo Meike en Sanne uitkomend in junioren gingen er ook vol voor. Stralend en dansend lieten zij een mooie show zien. Meike en Sanne werden vol ongeloof maar dik verdiend bekroond als kampioen in hun categorie!

Junioren
Het ensemble Aukje, Nikki en Fenna (junioren) stonden weer te stralen en volop te genieten. Zij werden beloond met een knappe 2e plaats en mochten hierbij de zilveren medailles in ontvangst nemen. Het C team uitkomend in jeugd 2 had ook een grote categorie, deze meisjes stonden volop te dansen, te stralen en genieten. Met een knappe vijfde plek als resultaat. Goed gedaan Renske, Amber, Fleur, Romy en Lieke. Het D team uitkomend in jeugd 3 liet wel even zien hoe hard ze kunnen griezelen, ook zij gaven een goede show weg met een 6e plek als resultaat. Goed gedaan Iris, Fleur, Evy, Silke, Pleun en Kimberly. Zij moesten ook tegen het B team strijden en ook deze meiden gingen er vol voor, ze stonden volop te swingen. Zij werden beloond met een knappe 2e plek waar ze de beker in ontvangst mochten nemen. Gefeliciteerd Fenna, Suze, Cécette, Femke, Maerle, Hanneke, Elske, Meike en Sanne. Het A team uitkomend in de junioren hebben hard gewerkt en dit was zichtbaar. De meiden wisten hun beste show neer te zetten en mogen oprecht trots op zichzelf zijn. Een 5e plaats met een hele mooie score van 82.40 punten. Goed gedaan Aukje, Donna, Nienke, Sanne, Bibi en Nikki.

Bronzen medaille
Op zondag mochten Bibi en Lenny ook aan de bak in een hele grote categorie. Een knappe 14e plek voor Lenny en Bibi werd beloond met een knappe 3e plaats, zij mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen. Goed gedaan dames. Veerle wist een mooie show neer te zetten en behaalde een knappe 6e plaats in een hele grote categorie. Met het onderdeel twirl haalde Bibi een 11e plaats. Het duo Rachell en Elise gingen er ook voor, ze lieten een mooie show zien en werden hierbij knap 5e in hun categorie. Het E team liet hun beste show zien, vol ongeloof maar dik verdiend werden ook zij tot kampioen bekroond. Gefeliciteerd Iris, Kelsy, Robin, Bibi, Lenny, Nikki, Elise, Rachell en Veerle. [l]