Uitnodiging NK voor The Butterflies

RUCPHEN - Afgelopen weekend werden in Waalwijk de Brabantse Kampioenschappen voor majorettes georganiseerd. Ook de majorettes van NEO, The Butterflies, namen daaraan deel.

Zaterdag werd Annette (solo)met 84,4 pnt tweede in haar afdeling (junior-basis), in een deelnemersveld met nog 14 concurrenten. De punten in de top drie lagen erg dicht bij elkaar. Knappe prestatie dus en daarmee heeft ze ook meteen een ticket voor deelname aan de Nationale Kampioenschappen verdiend. Op zondag behaalde het duo een zevende plaats met 78,6 pnt (senior-basis) en werd het team (senior-top) vierde met 83,4 pnt. Mooie punten, maar helaas dus net geen podiumplaats. Het trio (IJS) behaalde 82,6 pnt (senior-midden) en behaalde als enige deelnemer in hun afdeling dus ook de kampioenstitel. Ook zij hebben daarmee een uitnodiging verdiend voor het NK. Complimenten aan de leden en instructrice en natuurlijk onze welgemeende felicitaties!

NEO rikavond
De eerstvolgende rikavond van NEO staat gepland op vrijdag 15 november. De rikavonden van NEO worden gehouden in de foyer van Agora; inschrijven kan vanaf 19.00 uur start rikken om 19.30 uur. U hoeft geen lid of donateur te zijn van NEO om deel te kunnen nemen. [l]