Enthousiaste rikkers in Agora.
Enthousiaste rikkers in Agora.

Ontspanningsmiddag RAS groot succes

RUCPHEN - Afgelopen vrijdag hield Rucphense Actieve Senioren haar tweede ontspanningsmiddag in Agora en mochten zich verheugen op een grote opkomst.

Er wordt volop gerikt (6 tafels), gejokerd (1 tafel) en vooral ook gesjoeld. De drie sjoelbakken zijn de hele middag bezet. Ook vele biljartliefhebbers vinden het hartstikke leuk Er wordt verder gerummycupt en ook yatzee is erg in trek. Er komen ook mensen gewoon binnenlopen, een kopje koffie drinken, wat kletsen en de volgende keer terugkomen. Het rikken is twee keer gewonnen door Frans Hereijgers en bij het sjoelen zit de winnaar al boven de 100 punten. Wij zijn benieuwd wat de score aan het eind van het winterseizoen zal zijn.

Informatiemiddag
De volgende spelletjesmiddag gaat niet door, omdat op zaterdag 30 november een fysiotherapeut ons alles komt vertellen over vallen, de gevolgen hiervan, maar vooral ook het voorkomen van vallen. Wij denken voor ons ouderen een heel interessant onderwerp.
Na deze informatie middag hebben wij nog een knallende verrassing. Wij hopen op bezoek van een stel sportieve zwarte Pieten die zullen laten zien wat we vroeger nog konden. Ze zullen zeker ook wat lekkers meebrengen. Het belooft dus een leerzame en gezellige middag te worden.Vergeet niet u tijdig op te geven, want de pieten willen dat graag weten i.v.m. de traktaties. [l]