Activiteiten rondom de Sprundelse Molen

SPRUNDEL - Onder het motto 'Dwars dur de meule' fietsen de vele deelnemers van RTC De Smid zondag 29 december vanaf ongeveer 8.30 uur weer door onze molen, een festijn om eens van dichtbij te beleven.

U kunt nog steeds deelnemen aan de Sprundelse fietsfotozoektocht, waarvan ook molen De Hoop Sprundel deel uitmaakt. De deelnameformulieren kunnen t/m 20 december ingeleverd worden in Dorpshuis De Trapkes Sprundel en tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 5 januari 2020 worden de winnaars bekend gemaakt.

Meelproducten, waaronder pannenkoekenmeel, oliebollenmix, muesli, bolusmix en geschenkpakketjes van molen De Hoop Sprundel zijn tijdens de openstellingstijden verkrijgbaar en dragen bij tot het behoud van deze molen.

Elke dinsdag zijn bezoekers tussen 10.00 uur en 15.00 uur welkom in de molen. Op elke eerste en derde zaterdag van de maand is dit Rijksmonument ook tussen 11.00 uur en 14.00 toegankelijk voor het publiek.

Alle informatie over molen De Hoop Sprundel is te vinden op de website. Voor het aanvragen van rondleidingen voor groepen of verenigingen kunt u ook op deze site, www.molensprundel.nl, terecht of stuur een mailtje naar molensprundel@gmail.com[l]