Net als vorig jaar moeten de kinderen acrobatische toeren uithalen om pakjes te bezorgen. FOTO B. VERBRAAK
Net als vorig jaar moeten de kinderen acrobatische toeren uithalen om pakjes te bezorgen. FOTO B. VERBRAAK B Verbraak

Een heerlijk avondje bij Orion

RUCPHEN - Vrijdagavond aanstaande viert de Sint een heerlijk avondje bij Orion. Er zijn die avond geen trainingen en de E-jeugd t/m de C-jeugd gemend houden een gezellige surprise-avond in onze kantine vanaf 18.30 uur.

Toch is er een fanatieke groep die wel training krijgt, namelijk onze F-jeugd. Zij krijgen dan ook een speciale Pietentraining, vanaf 18.30 uur in Agora in Rucphen. Er schijnen ook 2 nieuwe handballers uit Spanje langs te komen.

Om 20.00 uur wordt het heerlijk avondje in de kantine afgesloten, waarbij we speciaal onze coaches en trainers in het zonnetje zetten. Zij zijn namelijk de helden van onze vereniging, omdat ze zich iedere week belangeloos inzetten om onze jeugd te kunnen laten sporten. Zij krijgen in de kantine een speciale verrassing, maar dat is dan uiteraard nog een geheim.

Competitieprogramma

Dit weekend spelen we niet op zondag, maar op zaterdagmiddag een gezellige competitiedag in onze eigen sporthal. Om 14.05 uur spelen de HCJ tegen Desk, om 15.10 uur de E1 tegen onze eigen E2, om 16.10 uur spelen de F2 tegen MixedUp en de F1 tegen GroeneSter en om 20.10 uur spelen de HS tegen DeBeuk. Om 9.00 uur spelen de E3 een uitwedstrijd tegen MixedUp.

Op zondag spelen de DS om 14.50 uur tegen HVM en de HCJ om 17.10 uur tegen Swift. [l]