Kinderkookworkshops voor groep 5-6

RUCPHEN - Op donderdag 12 december en dinsdag 17 december van 15.15 tot 17.15 uur mogen kinderen van groep 5-6 meedoen met de kookworkshop van Agora. We gaan zelf nasi met saté maken. Neem een schort en een afsluitbaar bakje mee voor als je wat mee naar huis wil nemen.

Meld je aan via email: agoog@agorarucphen.nl Vermeld erbij je naam, je school, je groep en welke datum je het liefste wilt.
Je ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het halen en brengen van de kinderen van en naar Agora. Behalve voor de kinderen die gebruik maken van de naschoolse opvang op die dag en willen deelnemen aan de activiteit. De BSO zorgt dan voor het halen en brengen van de kinderen.

Helpende Handen
We zijn nog op zoek naar een paar helpende handen. Dus als het je leuk lijkt, de kinderen koken te leren en je hebt tijd, doe mee! Gezellig toch! Meld je aan via agoog@agorarucphen.nl.
Per kookworkshop is er plaats voor 8 kinderen. Vol = Vol. Schrijf je van te voren in ajb, anders is er geen plaats. Op 14 en 16 januari mag groep 3-4 koken. [l]