Openbaar inloopspreekuur van mobiliteitsconsulenten

RUCPHEN - De mobiliteitsconsulenten in de gemeente Rucphen houden het laatste openbaar inloopspreekuur in 2019 op maandag 16 december van 13.00 tot 15.30 uur in Centrum voor Wonen & Zorg Kerkakkers, Burgemeester Voetenstraat 29 in Rucphen.


Men kan hierbij terecht voor alle informatie over het reizen met het openbaar vervoer en andere lokale vervoersmogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan trein, bus, metro, tram, deeltaxi, etc. De mobiliteitsconsulenten kunnen u helpen bij de aanschaf en het gebruik van een OV-chipkaart en gaan desgewenst met iemand op pad om in de praktijk het reizen met het openbaar vervoer te leren kennen. Ook kan men terecht met alle vragen over het vinden van de juiste reisinformatie.
In het jaar 2020 zullen wij, als mobiliteitsconsulenten, u blijven informeren over het reizen met het openbaar vervoer en andere lokale vervoersmogelijkheden middels openbare inloopspreekuren en andere informatieve bijeenkomsten en activiteiten. U wordt hiervan op de hoogte gehouden via de Rucphense Bode.


Consulenten
Uw mobiliteitsconsulenten in de gemeente Rucphen zijn: Wim Pijlman (tel. mobiel: 06-81999311; Elly Konings (tel. mobiel: 06-83224455). Zij zijn ook te bereiken via het e-mail adres: mobiliteitrucphen@outlook.com. [l]