KBO-Heidestede Gedachtenisboom zet dierbare gedachtenissen in het licht

SINT WILLEBRORD - De Kerstboom, die ieder jaar geplaatst wordt in Zorgcentrum Heidestede te Sint Willebrord, krijgt dit jaar, naar een idee van KBO Sint Willebrord en in samenwerking met Dick Zonneveld-Piek en Zorgcentrum Heidestede, wel een heel bijzondere uitstraling. De rol van de boom wordt dit jaar: 'de KBO-Heidestede Gedachtenisboom'.

Alle inwoners van Sint Willebrord, dus niet alleen KBO-leden, kunnen één gedachteniskaartje in de boom hangen. Ter herinnering aan een overleden dierbare, ter (na)gedachtenis aan een speciale gebeurtenis, aan iemand die u wilt bedanken, of ter eren van iemand die het verdient om in het licht gezet te worden.

Op 20 en 21 december worden in de hal van Zorgcentrum Heidestede door bestuursleden van de KBO de gratis speciale kaartjes (gesponsord door Dick Zonneveld-Piek) aangeboden. De speciale gedachteniskaartjes kunnen worden voorzien van een foto en korte tekst.

Alle benodigdheden liggen daar dan ter beschikking, een foto en/of tekst brengt u mee. Daarna zoekt u een plekje om het gedachteniskaartje op te hangen in de, dan nog onverlichte, boom.

Op vrijdag 20 december kan men in de hal van Heidestede terecht van 14.00-16.00 uur; Op zaterdag 21 december kan men in de hal van Heidestede terecht van 18.30--20.30 uur.

Op zondag 22 december tussen 13.45 en 14.00 uur worden de lichtjes in de speciale boom in de hal van Zorgcentrum Heidestede ontstoken, waarmee dan de dierbare gedachtenissen in het licht worden gezet.

We hopen dat velen van u gehoor geven aan de mogelijkheid om deze Kerstboom 'een speciale' te laten zijn en zien u graag bij de uitgifte van de kaartjes en bij het ontsteken van de lichtjes.[l]