AGENDA

Vrijdag 13 december

Lichtjesoptocht

18:00 | Gemeenschapshuis Agora

Tijdens de lichtjesoptocht kunnen kinderen van 18.00 tot 18.30 uur hun lampionnen versieren en beplakken bij Agora. Aansluitend is de lichtjesoptocht.

Zaterdag 14 december

Huiskamer van Agora

16:00 | Gemeenschapshuis Agora

De huiskamer van Agora is zaterdag 14 december weer open van 16:00 tot 18:00 uur om elkaar te ontmoeten en een praatje te maken met elkaar. Iedereen is van harte welkom voor een kopje koffie of thee. We schenken dit keer ook warme chocomelk en glühwein. Tijdens de vorige bijeenkomsten zijn er al mooie contacten ontstaan. Vooraf aanmelden hoeft niet. U kunt zo binnen lopen. De volgende opening van de huiskamer is zondag 26 januari om 10 uur, zie ook website van Agora.

Jeugddisco

18:30 | Gemeenschapshuis Agora

Op zaterdagavond 14 december kan de jeugd van Rucphen weer genieten van een Jeugddisco in Agora met deze keer het thema Kerst.

Zondag 15 december

SKKZ op kerstmarkt

14:00 | Dorpsplein

Op zondag 15 december staat de Stichting Kinderkarnaval Zegge wederom met een kraam op de kerstmarkt op het dorpsplein te Zegge. Tijdens de kerstmarkt kun je bij de kraam lekker verse erwtensoep en broodjes rookworst verkrijgen. Ook kun je bij de kraam weer terecht voor de leuke SKKZ sjaals. Tijdens de kerstmarkt start ook de kaartverkoop voor de tonpraatavond. Vanaf maandag 16 december zijn de tonpraatkaarten verkrijgbaar bij SPAR Bouman. Het tonpraten vindt plaats op zaterdag 11 januari 2020.