Theater NEO op tweede kerstdag

RUCPHEN - Het kerstconcert is de laatste activiteit van NEO in 2019. In januari starten we het jubileumjaar met een feestelijke opening op zondag 19 januari in Agora.

Datzelfde weekend zullen enkele leden van onze majorettes The Butterflies deelnemen aan de Nationale Kampioenswedstrijden in Almere.

Maar voor die tijd nodigen we u van harte uit om het kerstconcert van NEO te bezoeken.

Kerstconcert NEO

Eigenlijk moeten we het geen 'concert' noemen. Het is in navolging van vorig jaar een serieus project geworden, wat prima past in de mooie theaterzaal van Agora. Geen afzonderlijke optredens van de verschillende geledingen achter elkaar, maar één doorlopende uitvoering waarin het kerstverhaal centraal staat. Mogelijk vanuit een andere invalshoek dan u misschien gewend bent, maar daarom niet minder herkenbaar. Het verhaal wordt uiteraard ondersteund met zorgvuldig gekozen muziek. Instrumentaal, gezongen, soms massaal en soms heel klein en subtiel. Kippenvelmomentjes zullen we maar zeggen. Het thema is 'Planken voor een stal' en hoe dat tot uitdrukking komt mag u zelf komen ervaren op Tweede Kerstdag (26 december) in Agora. Het concert begint stipt om 11.00u en de entree is gratis. Uiteraard is de foyer al eerder geopend. Vóór aanvang van het concert wordt u een gratis bakje koffie of thee aangeboden namens NEO. U bent van harte uitgenodigd.[l]