Gezellige middag voor jonge
mantelzorgers gemeente Rucphen

RUCPHEN - Zaterdagmiddag 14 december stonden ouders en kinderen al vroeg voor de deur van Ski-dome te Rucphen. Alle jonge mantelzorgers van de gemeente Roosendaal en Rucphen waren uitgenodigd om samen met een vriendje of vriendinnetje te gaan skiƫn of tuben.

Deze activiteit heeft steunpunt mantelzorg speciaal voor de jonge mantelzorgers georganiseerd om hun in het zonnetje te zetten. Het is natuurlijk best moeilijk om voor je zieke broertje, zusje, vader of moeder te zorgen en daarom is het belangrijk dat deze groep jongeren eens extra verwend worden.

De middag begon om 14.00 uur in de Alp van SnowWorld (Skidome), hier stond de warme chocomelk en de heerlijke apfelstrudel al klaar.

Rond 14.30 uur ging het gezelschap naar de kleedruimte om zich om te kleden om de kou en de sneeuw te trotseren. Een uur lang stonden de jongelui op de ski's of lagen ze heerlijk te genieten in de sneeuw op een luchtband, slee of in de skilift. Voor de meeste was het een nieuwe ervaring en kijken we terug op een heerlijk ontspannende onbezorgde middag.[l]