Familievoorstelling Mis Poes! in De Vossenkuil

OUD VOSSEMEER - Kom en beleef woensdag 16 januari, tussen 15.30-16.15 uur, de interactieve familievoorstelling Mis Poes! in dorpshuis De Vossenkuil aan de Bou Kooijmanstraat 48 in Oud-Vossemeer. De vrolijke familievoorstelling, georganiseerd door Bibliotheek Oosterschelde, is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

De Voorstelling Mis Poes! gaat over lapjeskat Mies. Op een ochtend wordt ze wakker en zijn al haar mooie lapjes verdwenen. Waar zijn de lapjes gebleven? Mies gaat op zoek bij alle huizen in de straat. Ze komt allerlei huizen en dieren tegen, maar zal ze ook haar lapjes terug vinden? Mis Poes! is gemaakt voor de Nationale Voorleesdagen. Deze interactieve voorstelling is een eigen vertelling van Laros & De Jong Beeldmakerij.

Kaartjes voorstelling bestellen
Kaartjes voor de familievoorstelling zijn te bestellen via www.bibliotheekoosterschelde.nl

creatieve workshop
Ben jij tussen de 8-12 jaar? Kom dan vrijdag 18 januari, van 15.00-17.00 uur, naar Bieb in de buurt Oud-Vossemeer, de Bou Kooijmanstraat 48, om te knutselen: we gaan namelijk een of meerdere bladzijden maken van een pop-up boek. Onze inspiratie komt uit de voorstelling Mis Poes! van woensdag 16 januari. Het uiteindelijke resultaat wordt tentoongesteld in de bieb in Oud-Vossemeer. [l]