AGENDA

Woensdag 16 januari

Hart voor Vosmeer

9:45 | Gereformeerde kerk

Elke derde woensdag van de maand is er een inloopochtend in het gebouw van de Gereformeerde Kerk, Hofstraat 21, in Oud-Vossemeer. Vanaf 9.45 uur staat de koffie klaar, iedereen is welkom om wat te komen drinken, een praatje te maken etc. Voor de kinderen is er limonade en speelgoed. De eerstvolgende is woensdag 16 januari.

Donderdag 17 januari

Eten bij het Leger des Heils

17:00 | Dienstencentrum Leger des Heils

Zin om een keer met anderen te eten en praatje te maken? Wij nodigen je van harte uit op donderdag 17 januari van 17.00 tot 19.00 uur. Dit keer staan er enkele stampotten op het menu in het Dienstencentrum Leger des Heils, Loods 3, in Sint-Maartensdijk. Is vervoer een probleem? Geef dit aan bij de aanmelding. Aanmelden is nodig. Dit kunt u doen u op kantoor tijdens de gebruikelijke openingstijden of telefonisch 0166 610194 of via een e-mail aan raadendaadtholen@legerdesheils.nl . We hebben 30 zitplaatsen. Vol = vol.

Dinsdag 22 januari

Recreatief en Senioren wandelen

13:30 | Dorpshuis Haestinge

Recreatief en Senioren wandelen van de Oosterscheldestappers. Deze wandelingen worden tweewekelijks gehouden op dinsdag. Vertrek om 13.30 uur voor twee afstanden, 5 en 10 kilometer. Tweemaal per maand vanuit Sint Maartensdijk, andere keren vanuit andere dorpen. 22 januari vanuit Dorpshuis Haestinge in Sint Maartensdijk.