Zaalvoetbal competitie Meulvliet

THOLEN - Maandagavond 14 januari zijn er drie wedstrijden voor de beker competitie gespeeld in de bedrijven competitie.

De eerste wedstrijd ging tussen Hart v Tholen tegen Pia automation. De wedstrijd ging gelijk op en neer; ze hadden alle twee mooie kansen. Ruststand 4-2 voor Hart v Tholen. Na rust bleek Hart toch een beetje sterker te zijn in de omschakeling en kwam zo op een eindstand van 8-5.

De tweede wedstrijd, Trapveldje tegen All Stars. All Stars die in het begin van de wedstrijd het betere spel had liepen in enkele minuten al uit naar 0-3. Daarna kwam Trapveldje goed terug door goed voetballen naar een ruststand van 3-3. Na rust bleven ze door goed spel en kracht op gelijke hoogte, maar door te weinig wissels moest All Stars het onderspit delven tegen een sterk Trapveldje en de eindstand werd 6-5.

De derde wedstrijd van de avond was Zebra`s tegen Kansrijk. Zebra`s, zonder wissels, speelde een slimme wedstrijd. Compact en door weinig weg te geven kwam de ruststand op 3-1. Na rust speelde Kansrijk sterker dan de Zebra`s, zodat het tegen het einde van de wedstrijd nog spannend werd. De eindstand kwam op 4-3 te staan.

Dus Hart v Tholen en Trapveldje en de Zebra`s spelen op 1 april de halve finale voor de beker. [l]