SGP fractie nodigt inwoners van Sint-Maartensdijk uit voor rondetafelgesprek

SINT-MAARTENSDIJK - Op 1 februari houdt de SGP fractie een werkbezoek in de kern Sint-Maartensdijk. Tijdens dit bezoek worden diverse locaties aangedaan en komen tal van onderwerpen aan bod. Het programma vangt aan met een bezoek aan het dienstencentrum van het Leger des Heils. Hier zal onder andere gesproken worden over schuldhulpverlening, taallessen en de inzet van vrijwilligers.

Ontwikkelingen

De SGP fractie vindt het van groot belang om te weten wat er speelt in de gemeente. Daarom bezoekt zij met regelmaat bedrijven, organisaties en kernen binnen de gemeente Tholen. Voor Sint-Maartensdijk staan de komende jaren tal van onderwerpen op de agenda. Een daarvan is de ontwikkeling van de brede school. Een bezoek aan de Juliana van Stolbergschool staat daarom ook op het programma. Met de directeuren van de basisscholen zal gesproken worden over de ontwikkeling van de brede school, maar ook over de taalklas van de Rieburch en de kwaliteit van het onderwijs.

Thover

Tijdens het werkbezoek zal de SGP fractie ook gebruik maken van het nieuwe vervoerssysteem Thover om de mogelijkheden van het nieuwe vervoerssysteem zelf te ervaren en gelijkertijd in gesprek te kunnen met de vrijwilligers over ervaringen en kansen die men ziet.

Aanmelden voor rondetafelgesprek

Vanaf circa vier uur ’s middags zal de SGP fractie in gesprek gaan met tal van vertegenwoordigers van organisaties en kerken uit Sint-Maartensdijk. Er zal met elkaar gesproken worden over leefbaarheid, samenwerking en kansen. Inwoners uit Sint-Maartensdijk zijn welkom om vanaf 17.00 uur aan te sluiten bij het rondetafelgesprek. Zij kunnen zich hiervoor via e-mail aanmelden en aangeven over welke onderwerpen zij graag met de raadsleden van de SGP van gedachten willen wisselen. Aanmelden voor het rondetafelgesprek kan door een e-mail te sturen aan steunfractie@sgp-tholen.nl onder vermelding van naam en onderwerp. [l]