Serviesgoed in de Kringloopwinkel OverThollig.
Serviesgoed in de Kringloopwinkel OverThollig. Foto:

Inbrengen van goederen Kringloopwinkel OverThollig

THOLEN - Zonder inbreng van goederen kan een kringloopwinkel niet functioneren. We zijn er verwonderd over dat zovelen aan Kringloopwinkel OverThollig denken wanneer men 'overtollige' spullen heeft. Het is wel fijn wanneer alles schoongemaakt aangeleverd wordt. Vanzelfsprekend kunnen wij bijvoorbeeld niets met (elektrische) apparatuur die het niet meer doet of waar onderdelen van ontbreken. Complete inboedels kunnen worden ingebracht, of na afspraak opgehaald worden door de ophaaldienst. Ook voor zolderopruimingen kan men bij de kringloop terecht.

Tijdens de openingstijden kunnen oud ijzer, koper en metalen ingeleverd worden. Naast het gebouw is hiervoor een container geplaatst. Oude kleding, schoenen en textiel en PC's worden ingezameld en gerecycled. Wij vragen u vriendelijk doch dringend om geen goederen voor het hek neer te zetten of naast het gebouw wanneer de winkel gesloten is. Soms kunnen de goederen direct afgevoerd worden vanwege regenschade of vandalisme.


Acties
Elke maand zijn er acties. In de maand februari wordt 25% korting gegeven op serviesgoed. Nog deze maand 25% tot 50% korting op de winterkleding, schoenen en accessoires. Vanaf 23 februari is de kledingafdeling gesloten. Er wordt plaats gemaakt voor de zomerkleding.

Openingstijden februari
elke woensdag van 09.00 tot 11.30 uur
elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur
elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur
Let op: woensdag 27 februari is de winkel gesloten in verband met biddag.
Zaterdag 23 februari is de winkel open van 09.30 tot 15.30 uur.
Voor informatie en aanbieding van goederen kan contact opgenomen worden met: 06-25308234.
Graag tot ziens in onze winkel aan de Postweg 3c, Tholen.
www.kringloopwinkeltholen.nl [l]