Dominique Kruijthof van DKS Bouwservice neemt de sleutel in ontvangst van Arno Leunis.
Dominique Kruijthof van DKS Bouwservice neemt de sleutel in ontvangst van Arno Leunis. Foto:

Nieuwe bedrijfspanden in Sint-Philipsland

SINT-PHILIPSLAND Op vrijdag 1 februari overhandigde Arno Leunis officieel de sleutel aan ondernemer Dominique Kruijthof van DKS Bouwservice uit Scherpenisse. Voor DKS bouwservice was dit een logische stap in de jonge carrière van de ondernemer.

"Wij zijn actief in de bouw en daarbij hoort een representatief bedrijfspand, waar we onze dienstverlening professioneel kunnen verrichten en klanten kunnen ontvangen", aldus Dominique. Zijn oog viel op het bedrijfsverzamelband in Sint Philipsland aan de Industrieweg, wat qua uitstraling en inrichting prima paste. Ook de ligging was voor de ondernemer perfect, gezien de korte afstand richting de A4 en centraal gelegen tussen Tholen, Schouwen en Flakkee. De samenwerking met de makelaar verliep transparant en snel. In december had Dominique zijn oog op het pand laten vallen en vanaf 1 februari betrok hij dit pand.

Makelaar Arno Leunis bevestigt dat dit voor hem een mooi object is in zijn aanbod. "De panden zijn modern en volgens de laatste bouwnormen gebouwd. Daarnaast hebben ze een mooie uitstraling, eigen parkeerplaatsen en zijn gelegen aan een rustige straat. Er is al een ruimte beschikbaar van 100m2 voor 433,- per/maand excl. 21% BTW. Ook grotere units zijn bespreekbaar. De samenwerking met de verhuurder is flexibel te noemen. Eventueel kan gebruik worden gemaakt van elkaars dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan een heftruck die aanwezig is en gebruikt kan worden. De panden zijn voorzien van energie-aansluiting, internet, een toiletblok, wasbak overhead deur, buitenlamp en binnenverlichting."

Meer info zie: https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/sint-philipsland/object-86349870-industrieweg-8-b-d/

Of www.leunis.nl 0166-604522. [l]