THOLEN - In Kringloopwinkel OverThollig wordt al vanaf de opening sinds 2007 tweede hands kleding verkocht.

De verkoop van 2e hands kleding is in maart 1998 begonnen nadat het winkeltje 'Sam sam' in de Bakstraat van Tholen gesloten werd. Vanaf die tijd werden er in het voor- en najaar 2e hands kledingbeurzen georganiseerd, o.a. in het oude Timpa gebouw waar nu de Vestehof gevestigd is. Nadeel hiervan was dat alle kleding slechts 1 dag te koop werd aangeboden. Na de sloop van dit gebouw werd besloten om de verkoop van 2e hands kleding onder te brengen in de kringloopwinkel. De kleding kan nu het hele seizoen blijven hangen.

Kleding
Deze maand wordt de winterkleding opgeruimd en wordt er plaats gemaakt voor de zomerkleding. De zomerkleding voor dames, heren, kinderen en baby's wordt verkocht vanaf woensdag 27 maart tot en met woensdag 14 augustus. Naast kleding zijn er ook schoenen, hoeden en tassen te koop.
Momenteel wordt er door ca. 150 personen kleding ingeleverd. Daarom is er een maximum gesteld voor het aantal stuks kleding dat ingeleverd mag worden.
Er worden ook eisen gesteld aan de kleding. Zo moet de kleding er netjes uit zien, ontbreken er geen knopen, zijn er geen naden los en is de kleding actueel. De kleding wordt door het team van de kledingafdeling van een prijs voorzien. Aan het eind van het seizoen krijgt degene die de kleding heeft ingeleverd 50% van de opbrengst. De andere 50% is voor de kringloopwinkel.
Tijdens de openingstijden kunnen oud ijzer, koper en metalen ingeleverd worden. Naast het gebouw is hiervoor een container geplaatst. Oude kleding, schoenen en textiel en PC's worden ingezameld en gerecycled. Wij vragen u vriendelijk doch dringend om geen goederen voor het hek neer te zetten of naast het gebouw wanneer de winkel gesloten is. Soms kunnen de goederen direct afgevoerd worden vanwege regenschade of vandalisme.

Acties
Elke maand zijn er acties. In de maand maart wordt 25% korting gegeven op meubelen.

Openingstijden maart
elke woensdag van 09.00 tot 11.30 uur
elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur
elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 30 maart is de winkel open van 09.30 tot 15.30 uur.
Voor informatie en aanbieding van goederen kan contact opgenomen worden met: 06-25308234.
Graag tot ziens in onze winkel aan de Postweg 3c, Tholen.
www.kringloopwinkeltholen.nl [l]