6-7-8-11-12-13 maart

Expositie FOThO in Gemeentehuis

9:00 | Gemeentehuis

Met het thema Energie is van 1 tot en met 31 maart een expositie van de Thoolse fotoclub FOThO te zien in het atrium van het Gemeentehuis in Tholen. Onlangs heeft FOThO een bijdrage geleverd aan de Zeeuwse Fotosalon met dit thema. Een grote expositie van alle Zeeuwse fotoclubs, die de afgelopen maanden te zien was in Heinkenszand. De inzending van FOThO kunnen de inwoners van Tholen nu tijdens de gebruikelijke openingsuren in het Gemeentehuis bewonderen.

Zaterdag 9 maart

Samenzangmiddag

14:30 | Rehobothkerk

Christelijk Thools mannenkoor Rehoboth organiseert, samen met Helpende Handen, opnieuw de traditionele samenzangmiddag in Tholen. Onze gehandicapte vrienden mogen deze middag met het mannenkoor, onder leiding van dirigent Marien Stouten en organist Bram Bout, meezingen. We zien er elk jaar weer naar uit om deze middag samen te zingen. Aanvang half drie in de Rehobothkerk (Ds. G.H. Kerstenstraat 2, 4691 DS Tholen). Iedereen is zaterdagmiddag 9 maart, van harte welkom!

Zondag 10 maart

Zangdienst

17:00 | Gereformeerde kerk

In de Gereformeerde Kerk, Hofstraat 21 te Oud-Vossemeer, wordt zondag, 10 maart, een zangdienst gehouden, waarin uitsluitend liederen uit de bundel van Johannes de Heer zullen worden gezongen. Het thema is ontleend aan één van de liederen: "Komt, laat ons zingen, al te zaam: God is goed!" Ieder, die graag zingt en van deze liederen houdt, is hartelijk welkom. De dienst begint om 17.00 uur en wordt verzorgd door enkele gemeenteleden. Maarten van der Kooij en Kees Droogers begeleiden de zang.

Dinsdag 12 maart

Jaarvergadering Sien

19:30 | Zorgcomplex Sassegrave

Op dinsdag 12 maart houdt de regionale commissie Tholen van Sien weer haar jaarvergadering, net als de voorgaande jaren in Woonzorgcentrum Sassegrave, Laban Deurloostraat 19, Scherpenisse. Het gospelkoor 'Polyhymnia' uit Oud-Vossemeer o.l.v. dhr. Maarten van der Kooij hoopt ook dit jaar weer haar medewerking te verlenen.. Het koor zal ook optreden met leden van de catechesegroep. Mevr. Arianne Ligtendag houdt een korte presentatie over medezeggenschap. Daarnaast is er fotopresentatie van de diverse activiteiten en traditiegetrouw is er in de pauze een verloting. De avond begint om half acht. Uw en jou aanwezigheid wordt bijzonder op prijs gesteld. Dit werk verdient uw meeleven en uw belangstelling.