Gratis basiscursus internet bij Bieb in de buurt Tholen

THOLEN - In de Bieb in de buurt Tholen wordt vanaf woensdag 27 maart de gratis cursus ‘Klik en Tik, het internet op’ gegeven. Het programma is voor mensen die moeite hebben met computers en internet. Doel is om hen hiermee vertrouwd te maken. De cursus van vier lessen is laagdrempelig en houdt rekening met een laag taalniveau.

Onder bijstandsgerechtigden en ouderen zijn nogal wat mensen die niet goed overweg kunnen met computers. Daardoor is het voor hen moeilijker om een baan te vinden of zelfstandig te functioneren. Het programma ‘Klik en tik’ biedt mensen de kans om kennis te maken met de computer, internet en sociale media.

Aanmelden
De cursusduur bestaat uit vier gratis lessen van 9.30 uur tot 11.30 uur, en start op woensdag 27 maart, 3, 10 en 17 april. De cursuslocatie is de Bieb in de buurt Tholen, Hof van Tholen 2.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier op onze website www.bibliotheekoosterschelde.nl. Voor vragen, neem contact op met: digitaal@bibliotheekoosterschelde.nl of bel naar 0113-562 626.[l]