Twee wedstrijden in Zaalvoetbal competitie Meulvliet

THOLEN - Maandag zijn er twee wedstrijden gespeeld in de bedrijven competitie Meulvliet.

De eerste wedstrijd ging tussen All Stars tegen Flying High. Het was een gelijk opgaande wedstrijd, ze gaven elkaar weinig toe zodat de ruststand op 2-2 kwam te staan. Na rust kwam er weinig verandering in de wedstrijd, eindstand 4-4.

Tweede wedstrijd was Hart v Tholen tegen Pia automation. Hart had het in de eerste helft moeilijk en kwamen niet in het spel. Pia die het zonder wisselspelers moest klaren kon maar net de ruststand op 3-2 houden. In de tweede helft speelde de conditie parten bij Pia en ze moesten door veel te verdedigen de score proberen te beperken zodat Hart uit kon lopen naar een eindstand van 6-2.[l]