Zaalvoetbal Competitie Meulvliet

THOLEN - Maandagavond 25 maart zijn er weer twee wedstrijden gespeeld in de Meulvliet competitie.

De eerste wedstrijd was tussen Ut Trapveldje tegen de Zebra`s. Het was een wedstrijd op de rand van de snede. Ze gaven in de eerste helft door een felle strijd weinig aan elkaar toe, zodat de ruststand op 1-2 kwam te staan voor de Zebra`s. Na de rust gingen beide ploegen door constante aanvallen voor de volle winst, maar de eindstand werd 5-5. Dus ieder een puntje.

De tweede wedstrijd was tussen Flying High tegen Hart v Tholen. Hart speelde als team georganiseerd, zodat het voor Flying High moeilijk werd om te scoren. Ruststand 1-4. Na rust probeerde Flying High om nog wat terug te doen, maar door goed samenspel van Hart v Tholen, werd de eindstand 4-7. [l]