Aftredend bestuurlid Corrie van Selm krijgt speld van voorzitter Jeanne de Jager
Aftredend bestuurlid Corrie van Selm krijgt speld van voorzitter Jeanne de Jager Wendy Geluk

Vrouwen voor Vrouwen St Philipsland

SINT PHILIPSLAND - Woensdagavond had de Vrouwenvereniging Vrouwen voor Vrouwen St. Philipsland een creatieve avond. Allereerst werd Corrie van Selm in het zonnetje gezet. Zij is na 15 jaar afgetreden als actief bestuurslid.

Omdat zij met de jaarvergadering niet aanwezig kon zijn bedankte voorzitter Jeanne de Jager haar voor het vele werk dat zij voor de vereniging heeft gedaan. Daarna kreeg Corrie een prachtige zilveren broche met inscriptie opgespeld. Zij verzekerde de leden dat zij actief lid blijft en dat het bestuur altijd een beroep op haar mag doen.
Ook Lies Wagemaker kreeg een bloemetje omdat zij vorig jaar december 25 jaar lid was en eveneens niet met de jaarvergadering aanwezig kon zijn.

Creatief uitleven
Na deze huldigingen ging Jantine den Braber aan de slag met de aanwezige dames. De dames konden zich creatief uitleven met ijzerdraad, krantenpapier, tape en verf. Er werden prachtige beeldjes van gemaakt. Voorzitter Jeanne de Jager bedankte de aanwezigen en vooral Jantine, die op korte termijn bereid was gevonden deze avond te organiseren, omdat de eerder geplande workshop Vlinderaquarellen niet kon doorgaan omdat degene die de workshop zou geven plotseling is overleden. Alle dames namen na deze gezellige avond hun eigen creatie mee naar huis. [l]