Praise-avond met Compassion

THOLEN - Op zaterdag 6 april wordt er een praise-avond met Compassion georganiseerd in “de Oesterschelp” in Tholen. Spreker deze avond is Jeroen Dorstijn. Verschillende getalenteerde muzikanten hebben de handen ineen geslagen en een band voor deze gelegenheid samengesteld.

Initiatiefnemers zijn Annemiek de Quelerij, Mariska de Meulmeester en Sietske van der Heijde, die in oktober van dit jaar een Muskathlon gaan lopen in Tanzania. Zij gaan daar een halve marathon rennen en hopen gezamenlijk €30.000,- mee te nemen, om kinderen daar te bevrijden uit armoede. Samen met kindsponsororganisatie Compassion willen zij hen een hoopvolle toekomst geven!

De toegang tot deze avond is gratis. Tijdens de avond wordt een collecte gehouden voor de Muskathlon Tanzania. Ook is er de mogelijkheid om u te verbinden met dit goede doel d.m.v. van kindsponsoring via de organisatie Compassion. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht via de mail: 3muskathleten@gmail.com of via de Facebookpagina Drie Muskathleten. [l]