AGENDA

Woensdag 3 april

Schutsemarkt

13:00 | Zorgcentrum de Schutse

Op woensdag 3 april is het Schutsemarkt in de Schutse te St. Annaland. In de zaal van de Schutse zal dit worden gehouden van 13.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze verkoping kunt u gezellig een bakje koffie /thee drinken met een plakje cake in de koffiehoek. We bieden aan tijdens deze markt: zelfgemaakte kaarten, bloemen en planten, groente en fruit, de knutselvereniging met hun creaties. Het "wienkeltje" met diverse leuke acties en aanbiedingen en speelgoed. Ook is er een kleding verkoop en verkoop van ondergoed, panty's, sokken enz. De personeelsvereniging zal hierbij een actie houden met enveloppen trekken met mooie cadeaus en verkoop van diverse broodjes etc. De opbrengst zal gebruikt gaan worden voor de verenigingen van de Schutse en de PV.

Donderdag 4 april

NPV jaarvergadering

19:30 | Dorpshuis Haestinge

De NPV zorg voor het Leven, afdeling Tholen, nodigt u en jou van harte uit voor de Jaarvergadering. Thema: Wat staat ons te wachten, medisch ethische vragen bij ontwikkelingen in de zorg. Spreker: Diederik van Dijk, directeur NPV. Donderdag 4 april, 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur), Heastinge Sint-Maartensdijk.

Zaterdag 6 april

Snuffelmarkt

9:30 | Hervormde Kerk

De Zendingscommissie van de Hervormde Gemeente Stavenisse hoopt op zaterdag 6 april van 9.30 tot 13.00 uur de jaarlijkse snuffelmarkt te houden in en rond het verenigingsgebouw " De Schuilplaats". De opbrengst is bestemd voor het zendingswerk. Het belooft een prachtige rommelmarkt te worden. Er is een gezellige koffietafel met wat lekkers bij de koffie, thee of fris. Eveneens een cadeautafel van de creaclub met verkoop van wenskaarten. Daarnaast een loterij met altijd prijs! Er is ook een ruim aanbod van tweedehands boeken en tweedehands kleding. Voor de kinderen is er een grabbelton, zijn er snoepzakken, speelgoed, puzzels en spelletjes. Komt en geniet!

Dinsdag 9 april

Lezing Ina van der Beek

19:30 | Ons Dorpshuis

Vrouwenvereniging Anna Jacobapolder houdt 9 april hun maandelijkse bijeenkomst waar schrijfster Ina van der Beek is uitgenodigd. Mevr. Ina van der Beek houdt een lezing over haar leven als schrijfster. Vanaf het moment dat ze het alfabet leerde, was ze bezig met lezen en schrijven. Van stukjes voor de schoolkrant en gedichtjes tot dagboeken. En altijd werden er stapels boeken geleend bij de bibliotheek. Ina zal haar boeken meenemen en wie belangstelling heeft kan dit bij haar kopen. Ina van der Beek woont zelf in Harmelen, maar heeft naaste familie in St-Philipsland en St- Annaland , daarom vind ze het leuk om eens in deze plaats de avond te verzorgen. De avond is gratis, alleen de koffie en thee is voor eigen rekening. U bent van harte welkom op 9 april 19.30 uur in Ons Dorpshuis in Anna-Jacobapolder. Graag even opgeven: m.nell.otto@hotmail.com.