Zaalvoetbal Competitie Meulvliet

THOLEN - Maandagavond 1 april is de halve finale gespeeld van de Beker Competitie in de bedrijven competitie.

De eerste wedstrijd was tussen Flying High tegen Hart v Tholen. Het was een opgaande wedstrijd zonder veel kansen weg te geven. Hart was organisatorisch veel sterker, zodat de ruststand 1-2 was. In de tweede helft werd Flying High wat onrustiger en gaf veel ruimte weg zodat Hart uit kon lopen naar een eindstand van 3-5. Hart heeft met deze score zich geplaatst voor de finale.

De tweede wedstrijd was wel een topper; Ut Trapveldje tegen de Zebra`s. Trapveldje dat gelijk met het offensief begon aan de wedstrijd, zodat de Zzebra`s het spel niet goed konden volgen en Trapveldje liep zo uit naar een ruststand van 3-1. Na rust werd het echt spannend. De Zebra`s begonnen aan een offensief en begonnen het spel onder de knie te krijgen. De score liep uit naar de eindstand van 4-6. De Zebra`s spelen samen met Hart v Tholen de finale op 15 april. [l]