Afbeelding
Foto:

Eerste schop in de grond voor glasvezel

THOLEN - Wethouder Jan Harmsen heeft afgelopen maandag, samen met KPN, de symbolische eerste schop in de grond gestoken voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Tholen. Naar verwachting zijn de graafwerkzaamheden na 14 weken afgerond.


"We gebruiken het internet steeds vaker voor allerlei toepassingen, zoals slimme apparaten en bijvoorbeeld zorg op afstand. Ik vind het dan ook ontzettend fijn dat een gedeelte van de inwoners van Tholen straks klaar zijn voor alle nieuwe mogelijkheden van het internet. Nu en de toekomst. Maar voordat het zover is, vinden er graafwerkzaamheden plaats", aldus Jan Harmsen. Zodra de werkzaamheden in een straat starten, informeert KPN NetwerkNL de inwoners enkele dagen van te voren. De graafwerkzaamheden duren in principe niet langer dan drie dagen.

Meer informatie
Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel terecht in het glasvezelinformatiepunt aan de Grindweg 15 (Automatiseringscentrum). Kijk voor alle glasvezelinformatiepunten, openingstijden en meer informatie op www.kpnnetwerknl.nl. [l]