Scouting markt op Koningsdag

THOLEN - Ook dit jaar verzorgt Scouting Heenetrecht op Koningsdag 27 april van 10.45 tot 15.00 uur in en bij het scoutinggebouw de Stenen Beer weer een gezellige markt met kraampjes en activiteiten op de Oesterputten!

De Scoutingmarkt is nog steeds dé jaarmarkt van ons allemaal waar we spullen binnen Tholen een nieuwe eigenaar geven. Dit jaar vindt u er o.a. Gedroaide Errepels, voorjaarsproducten als groente, verse aardbeien en bloemen voor het voorjaar. En natuurlijk boeken, cd’s, dvd’s en lp’s.

Zaterdag 13 april gaan we ’s ochtends vanaf 9.00 tot 13.00 uur door de straten om spullen op te halen. Hang deze flyer zichtbaar voor het raam of bij de spullen aan de straat, zodat we uw huis niet stilletjes voorbij rijden. Wat nemen we mee? Boeken, strips, LP’s, CD’s, DVD’s, games, bordspellen, puzzels. In het kader van het veranderende karakter nemen we alles wat niet onder bovenstaande omschrijving valt NIET mee.

Bent u niet in de gelegenheid om uw spullen mee te geven, kunt u ze 20 april tussen 09.00 en 12.00 uur zelf komen inleveren bij het Scoutinggebouw op de Oesterputten. [l]