Zaterdag 13 april

Kofferbakverkoop

10:00 | Leger des Heils

Dit jaar zal de traditionele jaarmarkt van het Leger des Heils een waar verkoopspektakel worden. Op het buitenterrein van Loods 3 zal een "kofferbakverkoop" georganiseerd worden. Alle beschikbare standplaatsen zijn al uitgegeven. Vanuit de kofferbak van de auto moet de verkoop plaatsvinden. En natuurlijk is er een gezellig koffie- en theeterras en ontbreekt de vis- en frietwagen niet. Ook zijn er mooie prijzen te vinden bij het enveloppenspel. Voor de jeugd is er een springkussen. Een imker zal die dag voorlichting geven over zijn werk. Zaterdag 13 april van 10 tot 16 uur is het zover. Van harte welkom bij Loods 3, Sportlaan 3 in Sint-Maartensdijk. www.legerdesheils.nl/korpstholen

Fancyfair

10:00 | Maartenshof

Zaterdag 13 april is het weer Fancyfair in de recreatiezaal van Maartenshof te St. Maartensdijk. Er is weer van alles te koop, zoals oliebollen, babbelaars, appeltaart en nog veel meer. Ook kan men diverse spelletjes spelen daar zijn mooie prijzen mee te winnen. Op het gezellige terras kan men terecht voor een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Het begint om 10.00 uur en duurt tot 14.30 uur. Aansluitend is er de trekking van de loterij.

Passie- en Paaszangavond

19:00 | Bethelkerk

Op zaterdag 13 april wordt er een passie- en paaszangavond gehouden in de Bethelkerk aan de F.M. Boogaardweg te St Annaland. Aan deze avond werken mee: Chr. St. Annalands Mannenkoor "Door Eendracht Verbonden" o.l.v. Jan Luteijn en Jong Vrouwenkoor "Tabitha"; Kinderkoor "Sjaloom" beiden o.l.v. Mirjam den Englsman; orgel: Leen Heijboer (koor) en Lené de Graaf (samenzang); piano: Jannine Zwalua. Aanvang 19.00 uur. Kerk open 18.30 uur. Toegang gratis. Collecte.

Samen zingen rondom Pasen

19:30 | Rehobothkerk

Op D.V. zaterdag 13 april is er een psalmzangavond in de Rehobothkerk van Tholen. Het schitterende orgel wordt bespeeld door Bram Bout en Henriette de Bat van Maelsaeke. De samenzang wordt muzikaal omlijst door de bovenstemgroep Bommelerwaard.Algehele leiding is in handen van dominee M. Blok. Het thema voor deze avond is Looft den HEER! De avond staat in het teken van de Pasen.Collecte is bestemd voor: Dovenzorg, Evangelisatie post Merksem en Emmen, en de MAF(specifiek voor een vliegtuig voor Zuid Soedan). Iedereen is van harte welkom. De aanvang is 19.30 uur en de toegang is gratis. De organisatie is in handen van Stichting Zeeland Zingt. Onze complete agenda is te vinden op: www.stichtingzeelandzingt.nl

Dinsdag 16 april

Recreatief en Senioren wandelen

13:30 | Dorpshuis Haestinge

Recreatief en Senioren wandelen van de Oosterscheldestappers. Deze wandelingen worden tweewekelijks gehouden op dinsdag. Vertrek 13.30 uur voor twee afstanden, 5 en 10 kilometer. Tweemaal per maand vanuit Sint Maartensdijk en de andere keren vanuit andere dorpen. 16 april vanuit Dorpshuis Haestinge in Sint Maartensdijk.