Kampioensteam zaalvoetbal.

Laatste wedstrijden zaalvoetbalcompetitie Meulvliet gespeeld

THOLEN - Maandagavond zijn de laatste wedstrijden van de competitie gespeeld in de bedrijven competitie.

De eerste wedstrijd, Trapveldje tegen Kansrijk, is door afmelding van Kansrijk niet door gegaan. Vijf punten gaan dus naar het Trapveldje, die hierdoor op een tweede plaats is geƫindigd in de poule

All Stars kampioen

De tweede wedstrijd was All Stars tegen Pia automation. All Stars die vanaf het begin het offensief nam scoorde al in de vijfde minuut. Pia die door verdedigend spel en met veel inzet probeerde te scoren kon het niet bolwerken tegen het sterke All Star en zo werd de ruststand al 5-0 voor All Star.

De tweede helft kreeg Pia de ruimte om te scoren en de stand op een gelijke hoogte te krijgen maar door een zeer offensief werken van All Stars werd de eindstand 12-7 voor All Stars

All Star is door alle uitslagen kampioen geworden in de bedrijven competitie.