Tholen Sterk organiseert vrijwilligersavond voor Havendagen

THOLEN - Tholen Sterk organiseert op dinsdag 7 mei om 19.30 uur een speciaal 'wij-heten-de-vrijwilligers-een-warm-welkom-brainstorm-uurtje'. Alle (toekomstige) vrijwilligers worden uitgenodigd in de Meulvliet voor een lekker bakje koffie of thee.

"Ben jij dé vrijwilliger die wij zoeken en wil jij meewerken aan de organisatie van het grootste evenement van de Gemeente Tholen? Wil jij de havendagen 2020 backstage meemaken, gratis toegang tot de feestavonden en behoren tot een sterk en te gek team? Dan zijn we op zoek naar jou."

Vrijwilligers

De organisatie roept toekomstige vrijwilligers dan ook op om hun vrienden mee te nemen. "Want hoe meer nieuwe vrijwilligers, des te beter we kunnen werken aan de toekomst van onze stichting voor de komende jaren." De organisatie kan vrijwilligers gebruiken bij bijna alle disciplines, zo zoeken ze onder andere sjouwers, begeleiders, koffie schenkers, horeca tijgers, media magnaten, keukenhulpen, verkeersregelaars, fotografen, en ga zo maar door. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom.

Uitleg
Tijdens deze speciale avond krijgen de vrijwilligers uitleg over het programma. "Jullie krijgen de primeur van de artiesten", belooft de organisatie. Daarnaast wordt geluisterd naar de input van de vrijwilligers "En wij gaan melden wat onze stichting aan de vrijwilligers te bieden heeft." Aanmelden kan uiterlijk tot 1 mei via de website www.tholensterk.nl/vrijwilligers/

Lukt dit niet dan mag je mailen naar: vrijwilliger@tholensterk.nl