'Mijn vlakke land' twee hartverwarmende voorstellingen.
'Mijn vlakke land' twee hartverwarmende voorstellingen.

Voorstellingen Koor a58 ter gelegenheid van 20 jarig bestaan

OOST-SOUBURG - Koor lichte muziek a58 presenteert Mijn vlakke land en de mensen die er wonen.

Naamgever van het project ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Koor Lichte Muziek A58 is het lied 'Mijn vlakke land' van Jacques Brel. Alle mooie ervaringen, gedachten en liefde voor ons eigen Zeeuwse en Brabantse land komen samen in het project met zestien Nederlandstalige liedjes door dirigent Rob van der Meule, pianist Christian Blaha en Belgische gastdirigent Bart Orye in een 'A58 jasje' gestoken. Het repertoire geeft uitdrukking aan het gevoel ergens wortels te hebben, ergens thuis zijn en thuis kunnen komen, verbonden zijn met de pkek , de omgeving, de natuur en de mensen die er wonen. Dit alles gevangen in liedjes die bijzonder zijn door hun inhoud, spel met taal, in hun voordracht of beschrijving van het land en de mensen.

Met trots presenteren we 'mijn vlakke land' in twee hartverwarmende voorstellingen op respectievelijk: Zaterdagavond 18 mei om 20.00 uur in de kerk aan het Oranjeplein in Oost -Souburg en Zondagmiddag 19 mei om 14.30 uur in Het Kloosterhof in Hoogerheide. Laat u verrassen en wees welkom!

Kaarten verkrijgbaar via secretariaat@koora58.nl of aan de zaal. Het project en de voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt door: VSB Fonds en Prins Berhard Cultuurfonds.[l]