Avondvierdaagse in Sint Maartensdijk en Scherpenisse

SINT MAARTENSDIJK - Van maandag 3 tot en met donderdag 6 juni organiseert wandelsportvereniging Oosterscheldestappers in samenwerking met dorpsgemeenschap Scherpenisse en muziekvereniging Euterpe de jaarlijkse avondvierdaagse.

Alle vier de avonden zijn er mooie routes uitgezet om te genieten van onze mooie polders bospaden en dijken in onze omgeving. Om alles veilig te laten verlopen staan er op gevaarlijke oversteekplaatsen gediplomeerde verkeersregelaars om U veilig de weg over te laten steken.Ook is er EHBO aanwezig om hulp te bieden bij eventueel wandelletsel.

De startplaatsen in Sint Maartensdijk is op de Markt bij cafetaria het Hoekske en in Scherpenisse bij de Sassegrave in de Laban Deuloostraat. Beide start en finishlocaties zijn vanaf 18.15 uur open voor inschrijving. De starttijden van beide afstanden is tussen 18.30 uur en 18.45 uur. De afstanden die gelopen kunnen worden is 5 of 10 kilometer. Bovendien is er alleen in Sint Maartensdijk nog een afstand van 3 kilometer voor de allerkleinste beginnende wandelaar.

Inschrijven
Het is mogelijk bij het inschrijven te kiezen tussen 2 mogelijkheden, vier avonden met medaille of 4 avonden zonder medaille. Wilt U bij het inschrijven ook opgeven voor de hoeveelste keer U meeloopt. Tijdens deze wandeltochten zijn en rust en controleplaatsen. Deze avondvierdaagse staat onder auspicien van de KWBN wandelbond Nederland. De Oosterscheldestappers steunt met het organiseren van wandeltochten de Nederlandse Cystic Fibrosis (taaislijmziekte).

Op donderdag de laatste wandelavond staat Euterpe op de Markt om de wandelaars muzikaal en feestelijk binnen te halen. Wanneer U niet in de gelegenheid bent om vier avonden mee te lopen is het geen probleem om er minder te lopen. Voor vragen of informatie kunt U terecht op onze site www.oosterscheldestappers.nl. [l]