AGENDA

Vrijdag 24 mei

Ontdek hoe eten in oorlogstijd smaakte

18:00 | Streekmuseum 'De Meestoof'

Wilt u wel eens weten hoe het eten in oorlogstijd smaakte? Streekmuseum De Meestoof in Sint-Annaland houdt 24 mei en 21 juni een maaltijd in de koffiekamer van het museum. Er wordt uitsluitend gekookt met de weinige ingrediënten die tijdens de Tweede Wereldoorlog beschikbaar waren. Inloop is vanaf 17.00 uur in de koffiekamer, de maaltijd start 18.00 uur. Deelname is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt, dus graag voor 20 mei of 17 juni opgeven via info@demeestoof.nl vol = vol!

Zaterdag 25 mei

Expositie in Holland Huis

13:00 | Kunstkamer Holland Huis

Textiel kunstenares Liesbeth Romeijn exposeert in kunstkamer Holland Huis van 4 mei tot en met 29 juni. Zij maakt sprookjesachtige schilderijen van vilt, draad en stof. Al van jonge leeftijd is zij geïnteresseerd in textiel. Exposeren in de kunstkamer is voor haar een manier om haar werk te laten zien aan een breder publiek. Het is ook min of meer een thuiswedstrijd, Liesbeth Romeijn heeft haar atelier ook in de kunstkamer. Op de meeste dagen dat de expositie open is, zal haar atelier ook te bezichtigen zijn. Tentoonstelling is deze week te bezoeken op zaterdag 25 mei 13-16u, woensdag 29 mei 10-12u. Op de meeste van deze dagen is de kunstenares zelf aanwezig in Kunstkamer Holland Huis, Laban Deurloostaat 28, 4694 BR Scherpenisse.

Dinsdag 28 mei

Recreatief en Senioren wandelen

13:30 | Dorpshuis Haestinge

Recreatief en Senioren wandelen van de Oosterscheldestappers. Deze wandelingen worden tweewekelijks gehouden op dinsdag. Vertrek 13.30 uur voor twee afstanden, 5 en 10 kilometer. Tweemaal per maand vanuit Sint Maartensdijk en de andere keren vanuit andere dorpen. 28 mei vanuit Dorpshuis Haestinge in Sint Maartensdijk.

Woensdag 29 mei

Expositie in Holland Huis

10:00 | Kunstkamer Holland Huis

Textiel kunstenares Liesbeth Romeijn exposeert in kunstkamer Holland Huis van 4 mei tot en met 29 juni. Zij maakt sprookjesachtige schilderijen van vilt, draad en stof. Al van jonge leeftijd is zij geïnteresseerd in textiel. Exposeren in de kunstkamer is voor haar een manier om haar werk te laten zien aan een breder publiek. Het is ook min of meer een thuiswedstrijd, Liesbeth Romeijn heeft haar atelier ook in de kunstkamer. Op de meeste dagen dat de expositie open is, zal haar atelier ook te bezichtigen zijn. De tentoonstelling is deze week te bezoeken op zaterdag 25 mei 13-16u, woensdag 29 mei 10-12u. Op de meeste van deze dagen is de kunstenares zelf aanwezig in Kunstkamer Holland Huis, Laban Deurloostaat 28, 4694 BR Scherpenisse.